Bellfast Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Belfasti ka një histori turbulente por në të njëjtën kohë është edhe shtëpia e disa parqeve të bukura. Në park mund të shihen varietete lulesh përfshirë edhe tulipanët shumëngjyrësh e verdhokë. Azaleat, trëndafilat dhe mëllagat poashtu janë një pamje e zakonshme. E vështirë është të mos dallohet edhe tërfili duke u rritur nëpër kopshte.
Përsosmëri
USD 75.66

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat
USD 82.53

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë
USD 75.66

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 96.29

Misterioze

12 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 133.43

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Ndjenja Të Ngrohta
USD 96.29

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 96.29

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 133.43

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Shpresë
USD 75.66

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 105.92

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Të Dua Ende
USD 75.66

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 96.29

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 75.66

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 75.66

Buzëqeshëse

Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 75.66

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 75.66

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 75.66

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 105.92

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Bellfast. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Bellfast kohët e fundit : -