Derry Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mjaft Më Kritikove
USD 79.17

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Pritshmëri
USD 79.17

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 100.76

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 110.84

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Kthjelltësi
USD 79.17

Kthjelltësi

8 trëndafila

Ngasje
USD 139.63

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 79.17

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Pranim Dashurie
USD 79.17

Pranim Dashurie

Trëndafila

Buzëqeshëse
USD 79.17

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 79.17

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Unitet
USD 100.76

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Fisnikëri
USD 100.76

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO