Karrikfergus Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Carrickfergus është i banuar mbi 800 vjet. Kjo ka sjell një mix të luleve shumëngjyrëshe në kopshtet e qytetit. Livandot dhe lulet shqope lulëzojnë në pranverë. Në muajt e grohtë të verës mbahet edhe festivali vjetorë i luleve të diellit.
Të Përkas Ty
USD 95.28

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 74.86

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat
USD 81.67

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 74.86

Shpresë

Gerbera

Admirim i Fshehtë
USD 132.03

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Ndjenja Të Ngrohta
USD 95.28

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 74.86

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Ngasje
USD 132.03

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 95.28

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 104.81

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Moderne
USD 74.86

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 74.86

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 74.86

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 95.28

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 74.86

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 132.03

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Përsosmëri
USD 74.86

Përsosmëri

6 Trëndafila

Puthje
USD 104.81

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO