...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mjaft Më Kritikove
USD 81.13

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Dashuri ngurruese
USD 88.51

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Tërheqje
USD 143.09

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 81.13

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 113.59

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

E re
USD 81.13

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 81.13

Buzëqeshëse

Trëndafila

Rini
USD 81.13

Rini

Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 81.13

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 143.09

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Mjaft Më Kritikove
USD 81.13

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Pajtim
USD 143.09

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO