Skotlanda Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë

Shpresë

Gerbera

   
Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

   
Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

   
Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

   
Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

   
Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Joshje

Joshje

12 Trëndafila

Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila