Aberdin Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Aberdeen është fituesi i çmimit Britania në Lulëzim.. Kjo do të thotë se ka shumë lloje lulesh që rriten në qytet. Shportat me lule shumëngjyrëshe si margaritarë, karanfila dhe trëndafila mbushin rrugët. Shqopet dhe livandot poashtu janë një pamje e zakonshme në kopshtet e Aberdeen.
Përsosmëri
USD 60.05

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat
USD 80.07

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë
USD 60.05

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 84.07

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 110.76

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Ndjenja Të Ngrohta
USD 80.07

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E re
USD 60.05

E re

Zambakë dhe trëndafila

Ngasje
USD 110.76

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 84.07

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 80.07

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Të Dua Ende
USD 60.05

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 60.05

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 80.07

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 108.09

Mahnitëse

Trëndafila

Dëshirë
USD 110.76

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Elegante
USD 80.07

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 84.07

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 60.05

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top