Aviemore Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Aviemore është një qytet i bukur me shumë lloje të luleve vendase. Në fushat përreth shihen lulet kone të purpurta, livandot dhe lulet shqope. Poashtu mund të gjenden edhe margaritarët e verdhë duke lulëzuat në verë. Në qytet mund të shihen edhe disa lloje të trëndafilave dhe zambakëve duke u rritur në kopshtet publike dhe private.
Përsosmëri
USD 61.16

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat
USD 81.55

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë
USD 61.16

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Respekt
USD 85.62

Respekt

24 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 112.81

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Gazmore
USD 61.16

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 61.16

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 81.55

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Ngasje
USD 112.81

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 61.16

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Përjetësi
USD 85.62

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 61.16

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 85.62

Besnikëri

24 Trëndafila

Bukuri madhështore
USD 61.16

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Të Dua Ende
USD 61.16

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 81.55

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 81.55

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Arratisu Me Mua
USD 61.16

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top