Dundi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dundee është qyteti i katërt më i madhë në Skoci. Është edhe shtëpia e Festivalit vjetorë të Ushqimit dhe Luleve. Shqopet, livandot dhe lulet kone janë një pamje e zakonshme në kopshtet e Dundee. Poashtu mund të gjenden edhe shumë lloje trëndafilash. Jaseminët e madje edhe orkidetë ekzotike mund të shihen në kopshtet e qytetit.
Gjithnjë besnike
USD 79.06

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Joshje
USD 79.06

Joshje

12 Trëndafila

Përsosmëri
USD 59.29

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 79.06

Paç Fat

12 Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 59.29

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Shpresë
USD 59.29

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 109.36

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Fisnike
USD 59.29

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 79.06

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 109.36

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Forcë
USD 79.06

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Falënderim
USD 109.36

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 83.01

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Të Dua Ende
USD 59.29

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 79.06

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 109.36

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Delikate
USD 59.29

Delikate

12 Trëndafila

Puthje
USD 83.01

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top