Edinburg Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Edinburgu është shtëpia e Kopshteve Botanike Mbretërore. Mbushur me lule vendase dhe të importuara mund të gjenden trëndafila dhe orkide ekzotike. Zambakët, karanfilat dhe margaritarët i mbushin rrugët dhe kopshtet e qytetit. Poashtu mund të gjenden edhe livando e shqope në Edingburg.
Mahnitëse
USD 132.91

Mahnitëse

Trëndafila

Bukuri Shpirtërore
USD 120.75

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Dëshirë
USD 120.75

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 120.75

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Serenatë
USD 120.75

Serenatë

Orkid

Magjepsëse
USD 120.75

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 120.75

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Rehati
USD 120.75

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

E këndshme
USD 103.37

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 73.84

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Hutim
USD 120.75

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Urtësi
USD 73.84

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 73.84

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Mikpritje
USD 103.37

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Durim
USD 73.84

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Meritë
USD 86.87

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 73.84

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 120.75

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top