Glasgov Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Glasgow është i njohur për historinë e vet si dhe për kopshtet me lule. The Glasgow Green është parku më i vjetër i qytetit. Është i njohur për serat e veta të mbushura me lule tropikale. Disa nga lulet që mund të gjenden në Glasgow janë shqopet dhe shkurret në ngjyrë të argjentë. Lulet e egra shumëngjyrëshe poashtu mund të gjenden nëpër shportat e bukura.
Urime
USD 101.51

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mendime Qiellore
USD 118.57

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Krenare
USD 81.04

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 72.51

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Luks
USD 72.51

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.51

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 118.57

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Martesë e Lumtur
USD 118.57

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 118.57

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 85.30

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.04

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dëshirë
USD 118.57

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 130.52

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Kotësi
USD 101.51

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Strehim
USD 118.57

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 72.51

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 101.51

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 118.57

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top