Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Mbretëria e Bashkuar. Ne dërgojmë lule me dorë në Londër dhe 77 qytete, në Mbretëria e Bashkuar

Qysh nga Lufta e Trëndafilave, lulja kombëtare e Anglisë ka qenë trëndafili i kuq, për Dhomën e Lankasterëve. Gjersa trëndafili i kuq çmohet shumë në Angli, Mbretëria e Bashkuar nuk ka lule kombëtare; në fakt çdo shtet në MB ka lulen e vet kombëtare. Kremto pranverën në kryeqytetin anglez, Londër, dhe vendos lule në purtekën e ngritur. Shou pranveror i luleve RHS mbahet çdo vit në Malvern dhe ekspozimin e luleve në Springfield nuk duhet anashkaluar. Kisha Metodike St. Andrews gati se gjithmonë është e dekoruar me kurora lulesh, ndërsa gjatë festave të pashkëve kishat në tërë Mbretërinë e Bashkuar dekorohen me zambakë aromatik. Buqeta me lulëkuqe kokëgjatë ipen si dhurata shtëpiake, ndërsa lule agrimoni simbolizon miqësinë. Anekënd Mbretërisë së Bashkuar, kopshtet e trëndafilave fillojnë të lulëzojnë në muajt e nxehtë të pranverës.

Buqeta të Popullarizuara në Mbretëria e Bashkuar


Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

    
Shpresë

Shpresë

Gerbera

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

    
Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Joshje

Joshje

12 Trëndafila

Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

    
Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

    

Ofertë Speciale: Bukuri Shpirtërore

Orkidetë e bukura ekzotike janë thurrur me mjeshtëri në mes 12 trëndafilave të bardhë. Ky kombinim elegant dhe klasik vjen në një shportë varëse shumë të bukur, e përshtatshme për ta vendosur në çdo hapësirë, qoftë jashtë apo brenda. Edhe nëse mendoni se nuk do t’ju duhet të dhuroni lule, kjo buqetë vërtetë ka për të thënë shumë. Imagjino fytyrën e saj kur të vëren këtë përzierje të mrekullueshme të orkideve dhe trëndafilave. Është e popullarizuar në Birmingam (Birmingham)   Glasgov (Glasgow)   Leds (Leeds)   Liverpul (Liverpool)   Londër (London) por mund të porositet edhe në qytete tjera të mëdha. Pa marrë parasysh se qfarë ndnjenje doni të shprehni, të jeni të sigurtë se ajo do të ndihet e veçantë kur të merr këtë buqetë të lezetshme.
Informacion