Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Meksikë. Ne dërgojmë lule me dorë në Meksiko Siti dhe 403 qytete, në Meksikë

Koha e Krishtlindjeve në shtetin e Meksikës është një rast perfekt për të bërë dhuratë lulen shumëngjyrëshe poinsettias. Kur pranoni një ftesë për të vizituar një familje në Meksikë, është ide e mirë që gjithmonë të sillni lule me vete. Meksika ka Ditën e të Vdekurve dhe në këtë ditë banorët vendosin lule në varreza për ti nderuar të vdekurit, ndërsa Dita e Nënës në këtë shtet festohet duke dhuruar lule të egra dhe të bukura meksikane, si tecoma dhe esperanza. Lule kumaket janë lule shumë të zakonshme dhe të dashura për meksikanët, ndërsa lulja kombëtare është gjeogjini. Kjo lule shumngjyrëshe mund të shihet duke lulëzuar anekënd Meksikës gjatë muajve të verës dhe vjeshtës. Në Mexico City lulet gjeogjine mund të shihen duke lulëzuar pranë ndërtesave qeveritare. Kopshtet Aztec në Xochimilco nuk duhet lënë anash, sepse emri i tyre do të thotë ‘kopshtet e luleve’. Këto kopshte të mrekullueshme të luleve ndryshe konsiderohen edhe si ‘Venecia e Meksikos’.

Buqeta të Popullarizuara në Meksikë

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

   
E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

   
Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

E dhimbsur

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

   
Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

   
Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

   
Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

   

Ofertë Speciale: Durim

Një buqetë e ndezur dhe gazmore që pa dyshim do ta gëzonte çdokënd. Lulet ranunculus janë të bukura por edhe dëfryese, me një ndnjenjë verore dhe festive. Trëndafilat e bardhë, së bashku me karafilat rozë dhe me zambakët aromatik, janë të renditura dhe të vendosura në mënyrë artistike që kënaq syrin e secilit. Gëzo personin më të dashur me këtë buqetë, apo thjesht i thuaj ‘përshëndetje’. E njohur është në Ekatepek (Ecatepec), Guadalajara, Iztapalapa, Meksiko Siti (Ciudad de México), Puebla de Zaragoza , dhe dërgesa është e shpejtë dhe shumë profesionale. Kjo buqetë mund të porositet edhe në shumicën e qyteteve tjera. I shtoni një vazo kësaj buqete të bukur.
Informacion