Ekatepek Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ecatepec ishte dikur pjesë e perandorisë asteke. Poashtu është edhe shtëpia e shumë bimëve dhe luleve vendase. Disa prej tyre janë trlndafilat, zambakët në formë ylli si dhe lulet e hënës delikate. Pashkët dhe Festivali Dita e të Vdekurve sjell gladiolat e gjata.
Humor
USD 96.61

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Thellësisht e Dashuruar
USD 75.91

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Pafajësi
USD 133.87

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 75.91

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Magjepsëse
USD 133.87

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

E këndshme
USD 106.27

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 75.91

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Frymëzim
USD 133.87

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

E re
USD 75.91

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 96.61

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 96.61

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 96.61

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 133.87

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Buzëqeshëse
USD 75.91

Buzëqeshëse

Trëndafila

E paharrueshme
USD 75.91

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 75.91

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Fitore
USD 75.91

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Melodioze
USD 106.27

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Ekatepek. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Ekatepek kohët e fundit : -