Guadalajara Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Guadalajara është qyteti i dytë më i madhë i Meksikës. Poashtu është edhe shtëpia e zambakëve aromatik dhe gladiolave të gjata. Orkidetë dhe lulet e bardha të hënës janë ndër më të preferuarat e banorëve. Poashtu mund të gjenden edhe shumë varietete të tulipanëve teksa rriten në pranverë.
Thellësisht e Dashuruar
USD 76.27

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Virtyt
USD 76.27

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Magjepsëse
USD 134.51

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 76.27

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Virtyt
USD 76.27

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Flirtim
USD 76.27

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 106.77

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Bukuri madhështore
USD 76.27

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Kotësi
USD 106.77

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 134.51

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Joshëse
USD 76.27

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ngasje
USD 134.51

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 138.67

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 106.77

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 76.27

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 97.07

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 97.07

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Madhështore
USD 134.51

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Guadalajara. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Guadalajara kohët e fundit : -