Iztapalapa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Iztapalapa është qendra agrikulturore e kreqytetit. Si e tillë ju do të prisni që të ketë një varietet të bimëve dhe luleve vendase. Disa nga këto përfshijnë orkidetë dhe bromeliat, së bashku me lulet shumëngjyrëshe të hibiskusit. Margaritarët e egër dhe gerberat shumëngyjrëshe janë një pamje e zakonshme. Gladiolat e gjata janë poashtu të preferuara në qytet.
Thellësisht e Dashuruar
USD 74.68

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Virtyt
USD 74.68

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Magjepsëse
USD 131.71

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 59.74

Paç Fat

12 Trëndafila

Magjepsëse
USD 131.71

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Seksi
USD 135.78

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 104.55

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Jetë e Lumtur
USD 95.05

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Ego
USD 74.68

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 95.05

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Moderne
USD 74.68

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Rrezikojmë
USD 74.68

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 95.05

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 95.05

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Fitore
USD 74.68

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 131.71

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 131.71

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 74.68

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top