Meksiko Siti Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Meksikos është një ndër qytetet më të mëdhaja dhe më të ngarkuara në botë. Qyteti i i betonit poashtu është i mbushur me shumë lloje lulesh në kopshtet publike dhe private. Kopshtet lundruese në Xochimilco janë shtëpia e disa varieteteve lulesh të cilat lulëzojë gjatë gjithë vitit. Ziniat, gjeogjinat, karanfilat dhe zambakët janë disa prej luleve që rriten në këtë qytet aktiv.
Thellësisht e Dashuruar
USD 76.97

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Admirim i Fshehtë
USD 135.75

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Virtyt
USD 76.97

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 135.75

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Festim
USD 135.75

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

E këndshme
USD 107.76

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 76.97

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 76.97

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 107.76

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 76.97

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Gjithnjë besnike
USD 97.97

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 97.97

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 135.75

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 135.75

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Rini
USD 76.97

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 76.97

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Magjepsëse
USD 135.75

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Fitore
USD 76.97

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Meksiko Siti. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Meksiko Siti kohët e fundit : -