Puebla de Zaragoza Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Puebla de Zaragoza është vendlindja e pavarësisë së Meksikës. Poashtu është edhe shtëpia e disa llojeve të bimëve dhe luleve. Begoniat e vogla dhe asteret zakonisht mbillen në kopshtet private. Banorët poashtu i adhurojnë trëndafilat. Bozhurët shihen nëpër rrugët e qytetit në pranverë së bashku me gerberat dhe margaritarët e pikturuar.
Magjepsje
USD 74.58

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Jeta Është e Ëmbël
USD 131.54

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 74.58

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 59.67

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Virtyt
USD 74.58

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Ashpërsi
USD 74.58

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 131.54

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Mashtrim
USD 74.58

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

E këndshme
USD 104.42

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 131.54

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 74.58

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Flirtim
USD 74.58

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 131.54

Vdes për ty

Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 94.92

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Krenare
USD 59.67

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 94.92

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

E këndshme
USD 104.42

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Humor
USD 94.92

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Top