Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Moldavi. Ne dërgojmë lule me dorë në Çişinau dhe 8 qytete, në Moldavi

Moldavia (Moldova) ende përdor lule në shumë festivale, dhe në Martisor (1 Mars) burrat festojnë ardhjen e pranverës, duke i dhuruar grave të tyre buqeta të vogla me lule mali. Lulet gjithashu vendosen në flokët e nuseve të Moldavisë (Moldova), por ende vendi nuk ka një lule kombëtare. Ka mbi 859 lloje të luleve vendase në këtë vend pyllorë, ku më popullori është trëndafili. Disa nga lulet vendase që mund të gjenden këtu janë guzmania, orkidetë, zhabini, manushaqet dhe livando. Dahliat në ngjyrë pasteli dhe jargavanët pranverorë janë të njohur e gjenden në shumë kopshte të vendit. Në kryeqytetin e Çisinau (Chisinau), banorët festojnë Ditën e qytetit duke vendosur buqeta të vogla me lule në këmbët e Stefanit të Madh. Një nga ngjarjet më të famshme në historinë e këtij vendi të ri është edhe ura e luleve. E vendosur mbi lumin Prut, një urë e madhe e përkohshme e ndërtuar prej luleve ka ribashkuar Rumaninë (Romania) dhe Moldavinë. Në ndërtimin e urës janë përdorur me qindra karafilë, trëndafila, iris dhe zambakë. Shumë nga kopshtet në kryeqytet përmbajnë edhe Plumerian aromatike havajane, parfumi i së cilës mbush oborret.

Buqeta të Popullarizuara në Moldavi


Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

   
Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

   
Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

   
Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

   
E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

   

Ofertë Speciale: Zonjë e Bukur

Informacion