Çişinau Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Chisinau është kryeqyteti i Moldavisë. Toka e pasur dhe pjellore është ideale për rritjen e shumë bimëve dje luleve. 8 hektarët e parkut me trëndafila rriten në bazë të kishteve ideale të kësaj zone. Poashtu ka edhe kopshte me tulipanë, kumak dhe margaritarë.
Pranim
USD 56.87

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Kthjelltësi
USD 56.87

Kthjelltësi

8 trëndafila

Besnike
USD 79.62

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 56.87

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 106.08

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Pajtim
USD 106.08

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 56.87

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 56.87

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Flirtim
USD 56.87

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Strehim
USD 106.08

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Hijeshi e Pjekur
USD 56.87

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 56.87

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 56.87

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Fillimi i Miqësisë
USD 79.62

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 56.87

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 56.87

Imagjinatë

12 Trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 79.62

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Plot Shkëlqim
USD 56.87

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top