Aneni Noi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Anenii Noi është kreqyteti i zonës me të njëjtin emër. Poashtu ka edhe kopshte të bukura para bashkisë. Këto kopshte përbmbajnë livando aromatike dhe trëndafila së bashku me tulipanët shumëngjyrësh në pranverë. Këto lule mund të gjenden edhe në hyrje të qytetit si shenjë mirëseardheje.

Seksi
USD 89.22

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Besnike
USD 83.27

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Gjithnjë besnike
USD 69.39

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 59.48

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 69.39

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Mendime Qiellore
USD 96.49

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 69.39

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Admirim i Fshehtë
USD 96.49

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 59.48

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 107.07

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 96.49

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 59.48

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO