Balti Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Balti është qyteti i tretë më i madhë i Moldavisë. Është i njohur për tokën e vet të pasur. Kjo rezulton në rritjen e një flore të shumëllojshme në këtë zonë. Trëndafilat e kuq dhe tulipanët mund të shihen para statujës së Shën Stefanit të Madhë. Kopshtet e përafërta përmbajnë margaritarë, kumak, trëndafila dhe tulipan.
Lartësi
USD 80.19

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 57.28

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 57.28

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 80.19

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

E paharrueshme
USD 57.28

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Mahnitëse
USD 103.10

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 57.28

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 80.19

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Optimizëm
USD 55.95

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 106.83

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Humor
USD 77.26

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Përulësi
USD 57.28

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 57.28

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Hijeshi e Pjekur
USD 57.28

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 57.28

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 77.26

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 57.28

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Fillimi i Miqësisë
USD 80.19

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top