Chat with us, powered by LiveChat

Basarabeaska Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Basarabeasca është kreqyteti i zonës me të njëjtin emër. Ndodhet në pjesën jugore të vendit. Është i njohur për shumë lloje drunjësh por edhe lule mund të gjenden në këtë zonë. Tulipanët shihen zakonisht në pranverë. Poashtu mund të gjenden edhe livando, krizantema dhe margaritarë. Trëndafilat janë ndër të preferuarat e banorëve të këtij qyteti.

Rrezikojmë
USD 51.30

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

E dhimbsur
USD 54.16

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 51.30

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 80.68

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Fisnikëri
USD 65.29

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Festim
USD 90.94

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 90.94

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 51.30

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 80.68

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 66.69

Urime

Trëndafila dhe orkide

Përulësi e Këndshme
USD 51.30

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Strehim
USD 80.68

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO