Tiraspol Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Tiraspolit është themeluar në 1792. Është shtëpia e disa kopshteve botanike. Në sera mund të gjenden shumë lloje të bimëve lulëzuese. Disa nga këto lule janë tulipanët dhe kumakët. Trëndafilat dhe margaritarët janë ndër lulet më të dashura të cilat rriten në këtë zonë.
Besnike
USD 81.05

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Mendime Qiellore
USD 107.97

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Pranim
USD 57.89

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 78.09

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Hijeshi e Pjekur
USD 57.89

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Besnike
USD 81.05

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 81.05

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Përsosmëri
USD 57.89

Përsosmëri

6 Trëndafila

Pajtim
USD 107.97

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 81.05

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Flirtim
USD 57.89

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Virtyt
USD 57.89

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 57.89

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 57.89

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 57.89

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 57.89

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Fillimi i Miqësisë
USD 81.05

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 57.89

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Top