Chat with us, powered by LiveChat

Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Monako. Ne dërgojmë lule me dorë në Monako dhe 6 qytete, në Monako

Në kryeqytetin e Monakos (Monaco), kopshtet e Princeshës Grace kanë mbi 4.000 trëndafila me rreth 150 varietete të ndryshme. Jashtë qytetit ka fshatra të bukura plotë me ngjyra. Një nga lulet më të zakonshme të Monakos (Monaco) është fritillaria në formë zileje. Shpesh të përshkruara edhe si lule palaço, këto lule janë të holla të gjelbërta dhe vjollcë. Zambakët janë të njohur në mbarë botën, dhe dy prej tyre janë veçanërisht të njohur këtu në kryeqytet. Një zambak aromatik e i verdhë emëruar sipas Princeshës Grace është miratuar dhe riquajtur Monako, ndërsa tjetra është një zambak i ndritshëm e portokalli që është vendas këtu dhe në rajone të tjera të Evropës. Në qytetin popullorë e turistik të Monte Karlos (Monte Carlo), vizitorët mund të shikojne në shkëmbinjtë mbi qytet, dhe të vështrojnë shkurret e luleve mallov. Lulet e vogla të bardha, të purpurta dhe jargavani i japin një pamje të bukur bregdetit. Monako është edhe shtëpia e një festivali vjetor të luleve, i cili mbahet në Maj, ku kopshtarë nga e gjithë bota vijnë të shohin ekspozimet mahnitëse të luleve. Monako gjithashtu ndjek të gjitha festat ndërkombëtare, duke përfshirë edhe Ditën e Gruas, ku dhurohen buqeta mahnitëse me lule. Lulja gojëujku është poashtu e njohur në Monako, ku këto lule të bardha shpesh dhurohen si shenjë e pastërtisë dhe e respektit.

Buqeta të Popullarizuara në Monako


Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

   
Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

   
Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

   


Ofertë Speciale: Hijeshi e Pjekur

Informacion