Fontvieille Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Fontvieille është lagja më e re e ndërtuar në mesin e 1900. 4 hektarët e qytetit i përkushtohen dy kopshteve mahnitëse. Kopshtet e trëndafilave të Princeshës janë shtëpia e disa varieteteve të trëndafilave. Ka mbi 4000 trëndafila rreth statujës së Princeshës Grace. Karanfilat dhe tulipanët poashtu mund të gjenden në këto kopshte.
Pritshmëri
USD 104.21

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 145.90

Respekt

24 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 173.69

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 104.21

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Besnikëri
USD 145.90

Besnikëri

24 Trëndafila

Fitore
USD 104.21

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 104.21

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Elegante
USD 95.88

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 104.21

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Hutim
USD 173.69

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Luks
USD 104.21

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Ngasje
USD 173.69

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 104.21

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Falënderim
USD 173.69

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Humor
USD 125.06

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 125.06

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 125.06

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Mjaft Më Kritikove
USD 104.21

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Fontvieille. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Fontvieille kohët e fundit : -