La Kondamine Dërgim Lulesh (Luleshitës)

La Condamine është një lagje tjetër e Monakos. Qyteti ka disa kopshte mahnitëse me lule dedikuar Princeshës Antoinette. Në kopshte mund të gjenden drunjë të mëdhenjë ulliri së bashku me mure të mbuluara me boganvilje. Tulipanët dhe trëndafilat poashtu mund të gjenden në kopshtet kudo në qytet.
Pritshmëri
USD 100.62

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 140.87

Respekt

24 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 167.70

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 100.62

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Besnikëri
USD 140.87

Besnikëri

24 Trëndafila

Fitore
USD 100.62

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 100.62

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Elegante
USD 92.57

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 100.62

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Hutim
USD 167.70

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Luks
USD 100.62

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Ngasje
USD 167.70

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 100.62

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Falënderim
USD 167.70

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Humor
USD 120.74

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 120.74

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 120.74

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Mjaft Më Kritikove
USD 100.62

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Top