Monako Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Monako është kreqyteti i shtetit me të njëjtin emër. Këtu ndodhen edhe Kopshtet e Shën Martinit. Në këto kopshte mund të gjenden disa specje të luleve ekzotike. Disa nga këto bimë përfshijnë agavat e arta si dhe shume varietete të trëndafilave. Zambakët dhe karanfilat poashtu mund të gjenden në kopshtet e qytetit.
Pritshmëri
USD 99.55

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 139.38

Respekt

24 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 165.92

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 99.55

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Besnikëri
USD 139.38

Besnikëri

24 Trëndafila

Fitore
USD 99.55

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 99.55

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Elegante
USD 91.59

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 99.55

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Hutim
USD 165.92

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Luks
USD 99.55

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Ngasje
USD 165.92

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 99.55

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Falënderim
USD 165.92

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Humor
USD 119.46

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 119.46

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 119.46

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Mjaft Më Kritikove
USD 99.55

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Top