Sympathy


Përqafime
USD 133.59

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 185.54

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 133.59

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 111.33

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 111.33

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 155.86

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 111.33

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 185.54

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 111.33

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 133.59

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 133.59

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 155.86

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 111.33

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 111.33

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 185.54

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 178.12

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 102.42

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 111.33

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 155.86

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 155.86

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 185.54

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 133.59

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 111.33

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 111.33

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top