Monte-Karlo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Monte - Carlo është qyteti më i njohur i Monakos. Poashtu është edhe shtëpia e Kazinove të Monte Karlos me kopshtet mahnitëse. Në kopshtet e kazinove mund të gjenden kopshtet e bukura japoneze së bashkue me ura dhe gazebot. Lulet e qershive rrethojnë pellgjet koi, e poashtu ka edhe trëndafila, margaritarë dhe tulipanë që rriten në këto kopshte.
Pritshmëri
USD 101.25

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 141.74

Respekt

24 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 168.74

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 101.25

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Besnikëri
USD 141.74

Besnikëri

24 Trëndafila

Fitore
USD 101.25

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 101.25

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Elegante
USD 93.15

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 101.25

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Hutim
USD 168.74

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Luks
USD 101.25

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Ngasje
USD 168.74

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 101.25

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Falënderim
USD 168.74

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Humor
USD 121.49

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 121.49

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 121.49

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Mjaft Më Kritikove
USD 101.25

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Top