Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Mongoli. Ne dërgojmë lule me dorë në Ulanbatar dhe 6 qytete, në Mongoli

Buqeta të Popullarizuara në Mongoli


Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

   
Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

   
Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Seksi

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

   
Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

   
Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E paharrueshme

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

   
Festim

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila