Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Mozambik. Ne dërgojmë lule me dorë në Maputo dhe 13 qytete, në Mozambik

Buqeta të Popullarizuara në Mozambik


Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

   
Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

   
Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

   
Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila