Biratnagar Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Biratnagar është qyteti i dytë më i madhë në Nepal. Emri i tij do të thotë “qytet gjigand”. Rezervati Koshi Tappu ndodhet në afërsi të Biratnagar ku mund të gjenden shumë lloje lulesh. Disa nga këto lule janë zambakët e ujit, hibiskusët dhe trëndafilat. Shkurret me ashe të mëdha lulëzuese poshtu mund të gjenden në kopshtet e qytetit.
Mbyllje Hesapi
USD 103.17

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Dashuri ngurruese
USD 83.20

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Nënshtrim
USD 143.10

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 116.48

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Dashuria e Gruas
USD 83.20

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 143.10

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 143.10

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 83.20

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Ngasje
USD 143.10

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 143.10

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 143.10

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 143.10

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 83.20

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Luks
USD 83.20

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Paç Fat
USD 83.20

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 116.48

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Forcë
USD 103.17

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 83.20

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Top