Kathmandu Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Katmandu është kryeqyteti i Nepalit dhe njëherë edhe qyteti më i rëndësishëm i vendit. Ky qytet antik poashtu është shtëpia e Kopshteve të Ëndrrave. I thelemuar në 1920 ky kopësht është shtëpia e disa bimëve dhe luleve. Disa nga lulet që mund të gjenden në këto kopshte janë tulipanët, trëndafilat, ashet dhe kumakët.
Entuziaste
USD 83.54

Entuziaste

Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 83.54

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Nënshtrim
USD 143.69

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 83.54

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 143.69

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Jeta Është e Ëmbël
USD 143.69

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 83.54

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Ngasje
USD 143.69

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 143.69

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 143.69

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Mbrojtje
USD 103.59

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Tërheqje
USD 143.69

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 83.54

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 83.54

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje
USD 116.95

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 143.69

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Fyerje
USD 143.69

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Meritë
USD 103.59

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top