Patan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Patan është një qytet i lokalizuar në qendër të Neplait. Poashtu njihet edhe si Qyteti i Festivaleve. Patan është edhe shtëpia e shumë tempujve të cilët rrethohen nga shumë kopshte me lule. Disa nga lulet që mund të shihen këtu janë trëndafilat dhe zambakët. Hibiskuskët, kumakët dhe ashet poashtu mbillen në Patan.
E shijshme
USD 122.06

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Joshëse
USD 87.18

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Dashuri ngurruese
USD 87.18

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 149.96

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 87.18

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Luks
USD 87.18

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 87.18

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Jeta Është e Ëmbël
USD 149.96

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 87.18

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 149.96

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 149.96

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Falënderim
USD 149.96

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 122.06

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 108.11

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Pranim
USD 87.18

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 149.96

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 87.18

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Arratisu Me Mua
USD 87.18

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Patan. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Patan kohët e fundit : -