Pokhara Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Pokhara ndodhet afër maleve. Në fakt tre nga dhjetë malet më të larta në botë ndodhen këtu. Malet Himalaja janë shtëpia e një numri të madhë të bimëve dhe luleve. Disa nga lulet që rriten në këtë zonë janë tulipanët dhe trëndafilat. Kumakët, ashet e madje edhe disa orkide shihen në kopshtet e këtij qyteti.
Bukuri Shpirtërore
USD 144.93

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Madhështore
USD 144.93

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 84.26

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 84.26

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Nënshtrim
USD 144.93

Nënshtrim

24 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 84.26

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 144.93

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 144.93

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 84.26

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 144.93

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 144.93

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Falënderim
USD 144.93

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 104.48

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 144.93

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Arratisu Me Mua
USD 84.26

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 144.93

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mirënjohje
USD 84.26

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 84.26

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top