Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Nikaragua. Ne dërgojmë lule me dorë në Managua dhe 7 qytete, në Nikaragua

Në kryeqytetin e Managua, Sakuanjohat e gjata mund të gjenden kudo në rrugët e qytetit, duke i mbushur ato me parfumin e tyre aromatik. E njohur edhe si Plumeria Rubra, kjo është lulja kombëtare e Nikaraguas (Nicaragua). Vendi më i madh në Amerikën Qendrore, Nikaragua (Nicaragua) është edhe shtëpia e një shumëllojshmërie të madhe të luleve dhe bimëve. Një nga lulet më të preferuara të vendit është kaktusi i cili lulëzon në mesnatë, aroma e të cilit ndjehet kudo gjatë natës. Këto lule të mëdha të bardha e të verdha hapen gjatë orëve të natës, ku vazhdojnë të përhapin aromën e vet deri në orët e para të mëngjesit. Ka me qindra festivale fetare dhe kombëtare në Nikaragua ku shumica prej tyre përdorin lule. Masaya, ose qyteti i luleve mban një panair të luleve çdo të enjte ku ekspozohen veprat arizanale të artit. Orkidetë, lule dragojtë ose lulet në formë globi amaranth shpesh mund të gjenden nëpër tezga, së bashku me lulet e vogla e shumëngjyrëshe gomfrena. Ditëlindjet, festat e ndryshme dhe rastet janë koha e duhur për të dhuruar lule në Nikaragua, ku buqetat me trëndafila janë të zakonshme. Karafilët rozë dhe margaritarët në ngjyrë të verdhë të ndritshme janë shpesh pjesë e buqetave me lule, përmes së cilave shprehet ndjenja e miqësisë dhe lumturisë.

Buqeta të Popullarizuara në Nikaragua


Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

   
Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

   
Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

   
Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

   
Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

   
Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

   

Ofertë Speciale: Ndjenja Të Ngrohta

Informacion