Çinandega Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Chinandega është një qytet agrikulturor i njohur për rumiin e vet. Qyteti është planifikuar rreth një parku qëndrorë ku banorët gjithmonë mund të gjejnë lule në lulëzim. Disa nga lulet që mund të gjenden këtu janë trëndafilat e hibiskusët së bashku me plumeriat. Orkidetë janë ndër më të preferuarat e banorëve të cilat shpesh mund të gjenden në kopsh
Bukuri e Ndjeshme
USD 46.21

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 77.02

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E shijshme
USD 64.70

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 55.45

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Elegante
USD 61.62

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 64.70

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 46.21

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 64.70

Respekt

24 Trëndafila

Virtyt
USD 46.21

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Qejf
USD 77.02

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Karakter
USD 83.18

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 46.21

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 46.21

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Delikate
USD 46.21

Delikate

12 Trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 55.45

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 46.21

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dashuri e mrekullueshme
USD 46.21

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 55.45

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Top