Leon Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Leon është qyteti i dytë për nga madhësia në vend si dhe shtëpia e kopshteve botanike. Në këto kopshte mund të gjenden shumë lloje lulesh. Lulet e qershisë i mbushin rrugët e Leonit në pranverë. Poashtu ka edhe orkide, margaritarë, plumeria dhe hibiskusë. Trilium dhe livandot poashtu mund të gjenden së bashku me lulen kombëtare.
Bukuri e Ndjeshme
USD 46.06

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 55.28

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

E shijshme
USD 64.49

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 55.28

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mashtrim
USD 46.06

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 82.91

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 82.91

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 46.06

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Rrezikojmë
USD 46.06

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 46.06

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Madhështore
USD 76.77

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 46.06

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 46.06

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Magjepsje
USD 46.06

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Admirim i Fshehtë
USD 76.77

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 64.49

Besnikëri

24 Trëndafila

Mahnitëse
USD 82.91

Mahnitëse

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 82.91

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top