Managua Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Managua është kryeqyteti i Nikaraguas. Ka një klimë tropikale e cila është ideale për rritjen e një numri të madhë lulesh. Disa nga lulet që mund të shihen duke lulëzuar këtu janë plumeriat, të cilat janë edhe lulja kombëtare. Orkidetë dhe trëndafilat poashtu mund të gjenden këtu së bashku me margaritarët dhe krizantemat.
Jetë e Lumtur
USD 72.50

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Përjetësi
USD 81.20

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Pranim Dashurie
USD 58.00

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 104.40

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Optimizëm
USD 77.33

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 72.50

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 104.40

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 58.00

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 77.33

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 58.00

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Qejf
USD 100.53

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Të Dua Ende
USD 58.00

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E butë
USD 81.20

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Vetmi
USD 81.20

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Kapem Pas Teje
USD 58.00

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 104.40

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 58.00

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Kënaqësi
USD 100.53

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top