Masaja Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Masaya ndodhet në pjesën perëndimore të vendit. Ka një varietet të madhë të luleve që rriten në kopshte. I njohur edhe si Qyteti i Luleve, Masaya duket sikur lulëzon. Disa nga lulet që mund të gjenden këtu janë orkidetë dhe hibiskusët. Shkurret me hamelia dhe plumeriat poashtu janë një pamje e zakonshme në verë.
Moderne
USD 47.40

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Bukuri e Ndjeshme
USD 47.40

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 85.32

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 66.36

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E shijshme
USD 66.36

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Forcë
USD 56.88

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 56.88

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E hirshme
USD 47.40

E hirshme

Karafila , trëndafila

Mashtrim
USD 47.40

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 85.32

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 47.40

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Modesti
USD 47.40

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 79.00

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Rrezikojmë
USD 47.40

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

E ëmbël
USD 47.40

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 47.40

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 66.36

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Pavdekshmëri
USD 47.40

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Masaja. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Masaja kohët e fundit : -