Tipitapa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Disa nga lulet që mund të shihen në Tipitapa janë plumeriat dhe orkidetë. I ndodhur në pjesën perëndimore të vendit, orkidetë dhe zambakët janë ndër lulet më të zakonshme të zonës. Edhe pse pjesa më e madhe e zonës i është dedikuar bujqësisë prap mund të gjenden disa varietete të trëndafilave dhe zambakëve aromatik.
E këndshme
USD 67.55

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

E dhimbsur
USD 48.25

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 48.25

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 67.55

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 48.25

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Unitet
USD 57.90

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 48.25

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 48.25

Entuziaste

Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 80.42

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 80.42

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Karakter
USD 86.85

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Elegancë
USD 48.25

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 48.25

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Karakter
USD 86.85

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Rrezikojmë
USD 48.25

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Respekt
USD 67.55

Respekt

24 Trëndafila

Madhështore
USD 80.42

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Unitet
USD 57.90

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Tipitapa. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Tipitapa kohët e fundit : -