Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Norvegji. Ne dërgojmë lule me dorë në Oslo dhe 26 qytete, në Norvegji

Në tërë Oslon, kryeqytetin norvegjez, vizitorët mund të shohin filiza të kallunës duke lulëzuar, apo shohin edhe lule që stolisin shumë ndërtesa qeveritare. Gjersa kalluna ishte klasifikuar më parë si një shkurre, norvegjezët tani e konsiderojnë si lulen kombëtare të tyre. Në natën e Gjysmëverës, shumë gra norvegjeze i vendosin lulet në flokët e tyre për të festuar pjellshmërinë dhe të korrat e bollshme. Chrysanthemums janë lule të popullarizuara dhe shpesh jepen si dhurata në familjet norvegjeze, ndërsa Dita e Shen Valentinit është një rast i mirë që ti dhurohen lule ndonjë personi të veçantë. Në Oslo kompletimi i aranzhimit mbahet në brendi të kështjellës mbretërore, ku pjesëmarrësit vlerësohen në bazë të aftësive të tyre për të punuar me lule. Gjatë Ditës së Majit, shtatë lule vendosen nën jastekun e vajzës duke shpresuar se ajo do të sjellë dashurinë e vërtetë. Në Oslo, fëmijët e vegjël mësojnë artin e lashtë se si ta bëjnë figurën e lule zambakut nga letra. Festat e pashkëve janë një moment i mirë për të vendosur lule zambakë nëpër kishat norvegjeze.

Buqeta të Popullarizuara në Norvegji


Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

   
Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

   
Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

   
Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

   
E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

   
E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila

Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

   

Ofertë Speciale: Bashkim

E kuqja dhe e bardha është gjithmonë kryefjala e Ditës së Shën Valentinit, por kjo buqetë me trëndafila ngjyrë të kuqe dhe ngjyrë të bardhë që ta zë syri menjëherë, vërtetë është e mahnitshme. 12 trëndafila të kuq dhe 12 trëndafila të bardhë janë të renditura me mjeshtri në një vazo klasike. Këto lule nuk janë vetëm për ditën e Valentinit, por edhe për raste tjera. Dërgo këtë lule si dhuratë për përvjetorin e martesës, apo për ti treguar asaj se sa kujedeseni për të. Shpesh porositet në ...Other City..., Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim . Kurrë nuk gaboni kur i dhuroni femrës trëndafila, e kjo vlenë edhe për këtë buqetë.
Informacion