Oslo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Oslo është kryeqyteti i Norvegjisë dhe shtëpia e një kopshti të madhë botanik. Me mbi 7500 bimë dhe lule të cilat rriten në katër sera diçka gjithmonë është duke lulëzuar. Disa nga lulet që mund të gjenden këtu janë orkidetë e rralla dhe ekzotike si dhe zambakët. Trëndafilat, margaritarët dhe lulet tjera mund të gjenden poashtu në kopshtet e mëdha.

Dashuri Besuese
USD 145.75

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Jeta Është e Ëmbël
USD 145.75

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Melodioze
USD 133.08

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 171.10

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Paç Fat
USD 95.06

Paç Fat

12 Trëndafila

Paç Fat
USD 95.06

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 95.06

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Pavdekshmëri
USD 95.06

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Meritë
USD 104.56

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 145.75

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Pafajësi
USD 145.75

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 104.56

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO