Stavanger Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Stavanger është qyteti i katërt për nga madhësia në Norvegji. Poashtu është edhe shtëpia e disa llojeve të luleve vendase. Disa nga lulet popullore në Stavanger janë krizantemat shumëngjyrëshe me pika dhe jastik. Lulet e misirt në ngjyrë rozë apo të purpurtë janë poashtu të zakonshme, së bashku me mëllagat dhe zhabinët. Poashtu mund të gjenden edhe orkide e zambakë duke u rritur në sera.
Dashuri ngurruese
USD 87.78

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 87.78

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Falënderim
USD 134.59

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 134.59

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Nënshtrim
USD 134.59

Nënshtrim

24 Trëndafila

Modesti
USD 87.78

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 122.89

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Qëndrueshmëri
USD 96.56

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Unitet
USD 96.56

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 122.89

Origjinale

12 Zambakë

Respekt
USD 122.89

Respekt

24 Trëndafila

Festim
USD 134.59

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 158.00

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 134.59

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

E shijshme
USD 122.89

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 87.78

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim
USD 134.59

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 87.78

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Top