Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Oman. Ne dërgojmë lule me dorë në Muskat dhe 8 qytete, në Oman

Qyteti më i madh në Oman është edhe kryeqyteti, ndërsa Muskati (Muscat) është i vendosur përgjatë bregut të këtij gjiri. Vendi nuk ka një lule kombëtare por ka shumë bimë lulëzuese vendase. Një nga këto është edhe ylli sabi, i njohur në të gjithë botën. Kjo bimë mahnitëse mund të rritet deri në dhjetë këmbë e gjatë me lule të mëdha në formë borie të cilat lulëzojnë në pranverë. Një tjetër lule mahnitëse është edhe lulja e bardhë në formë palloi. Edhe pse kjo lule nuk është një lule vendase në Oman, ajo shpejt u bë një ndër lulet më të preferuara. Trungu i kësaj lule mund të rritet deri në 50 këmbë ku lulet e mëdha dhe të bardha lulëzojnë gjatë muajve të pranverës dhe verës. Geraniumët syzi dhe trëndafilat e abisinisë gjenden kudo nëpër kopshte. Buqetat me lule shumëngjyrëshe dërgohen zakonisht në Oman ku ndër më të preferuarat janë ato në ngjyrë rozë. Disa nga lulet rozë më të preferuara janë lulet merimangë si dhe lulet elegante me nga dy petale lisianthus. Trëndafilat e kuq dhe alstromeriat janë lule popullore gjatë ditës së Shën Valentinit, si dhe si një deklarim i dashurisë. Gjatë muajve të pranverës dhe të verës, disa nga lulet më të bukura të rajonit si dhe shumë varietete të ndryshme të luleve shumëngjyrëshe gjenden në tezgat me lule kudo nëpër rrugët e Muskatit.

Buqeta të Popullarizuara në Oman


Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

   
Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Moderne

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

   
Delikate

Delikate

12 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

   
Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

   
Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

   
Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

   

Ofertë Speciale: Fillimi i Miqësisë

Informacion