Bavshar Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bawshar ndodhet në pjesën veriore të Omanit. Edhe pse nuk njihet për një shumëllojshmëri të madhe të luleve këtu edhe banorët edhe vizitorët mund të kënaqen me disa prej tyre. Disa nga lulet që gjenden këtu janë zmbrapset e qenëve dhe trëndafilat e shkretëtirës. Zambakët e gjakut dhe greviat janë një pamje e zakonshme në pranverë dhe verë.
E hirshme
USD 80.07

E hirshme

Karafila , trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 80.07

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Rrezikojmë
USD 80.07

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 123.74

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri Për Natyrën
USD 112.09

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 80.07

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 80.07

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Strehim
USD 123.74

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 80.07

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 80.07

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Delikate
USD 80.07

Delikate

12 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 80.07

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 123.74

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Mbyllje Hesapi
USD 88.80

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 123.74

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 112.09

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

E përjetshme
USD 80.07

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Dashuri e mrekullueshme
USD 80.07

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top