Muskat Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Muskat është kreqyteti i Omanit dhe së shpejti edhe shtëpia e një kopshti të madhë botanik. Edhe pse kopshti është ende në ndërtim aty gjenden një numër i madhë i luleve vendase. Disa nga këto lule janë zambakët e gjakut dhe trëndafilat e shkretëtirës. Greviat dhe lakrat e plazhit janë një pamje e zakonshme.
Dashuria e Gruas
USD 82.33

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 82.33

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 82.33

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 127.23

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Kujdesi Amënor
USD 115.26

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mirënjohje
USD 82.33

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 82.33

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Dashuri Për Natyrën
USD 115.26

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 82.33

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 82.33

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Shikim i Shpejtë
USD 127.23

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Strehim
USD 127.23

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 115.26

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 82.33

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 127.23

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 82.33

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Delikate
USD 82.33

Delikate

12 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 82.33

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Muskat. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Muskat kohët e fundit : -