Shalalah Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Salalah është qyteti i dytë për nga madhësia në Oman. Ky qytet ka edhe sezonin e monsunëve i cili është ideal për rritjen e luleve. Disa nga lulet që lulëzojnë këtu pas shirave të shumta jnë hibiskusët dhe trëndafilat e shkretëtirës. Trëndafilat e importuar poashtu mund të gjenden së bashku me hurmat dhe lulet e egra të shkretëtirës.
Arratisu Me Mua
USD 81.49

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 81.49

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 81.49

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 81.49

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Bukuri Pa Ndjenja
USD 90.38

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Dashuri Për Natyrën
USD 114.09

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 81.49

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Strehim
USD 125.94

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 81.49

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 90.38

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Moderne
USD 81.49

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Serenatë
USD 125.94

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Delikate
USD 81.49

Delikate

12 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 81.49

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Jeta Është e Ëmbël
USD 125.94

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 125.94

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 81.49

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 114.09

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top