Shuhar Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Suhar është një qytet bregdetarë në Oman. Është një vend i rëndësishëm ekonomik por edhe shtëpia e disa luleve vendase. Disa nga këto lule janë zambakët e gjakut dhe trëndafilat e shkretërires së bashku me greviat. Lule tjera që zakonisht gjenden këtu janë edhe trëndafilat e shkretëtirës dhe zmbrapset e qenëve.
Pajtim
USD 130.27

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Zonjë e Bukur
USD 84.29

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 118.01

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 84.29

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 84.29

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Strehim
USD 130.27

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 130.27

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Respekt
USD 118.01

Respekt

24 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 84.29

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 84.29

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Delikate
USD 84.29

Delikate

12 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 84.29

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 84.29

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 130.27

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Fisnikëri
USD 93.49

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 84.29

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 118.01

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

E ëmbël
USD 84.29

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Shuhar. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Shuhar kohët e fundit : -