Faisalabad Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i tretë më i madhë në Pakistan është Faisalabad. Ky qytet është poashtu edhe shtëpia e disa parqeve dhe kopshteve. Me që lulet kanë një rëndës ti madhe në ekonomin e këtij qyteti këtu mund të shihen shumë lloje lulesh. Bozhurët dhe trëndafilat janë popullore së bashku me plumeriat aromatike. Tulipanët shumëngjyrësh, gjeogjinat dhe margaritarët janë poashtu të zakonshme në Faisalabad.
Delikate
USD 55.98

Delikate

12 Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 91.16

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 55.98

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 55.98

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Strehim
USD 91.16

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Përulësi e Këndshme
USD 55.98

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 65.57

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Elegancë
USD 55.98

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 91.16

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 91.16

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Nënshtrim
USD 91.16

Nënshtrim

24 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 55.98

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Ego
USD 55.98

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 55.98

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Fisnikëri
USD 65.57

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Ego
USD 55.98

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Hutim
USD 91.16

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

E paharrueshme
USD 55.98

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Top